škola pletenjaSudjelujete u OZ-ovoj školi pletenja!

Ako ne znate ništa o pletenju podučit ćemo vas.

Ako znate plesti, no želite znati više i bolje, omogućit ćemo vam da to ostvarite.

Ako ste vrsna pletilja, podučavajte druge osobe da i one to postanu!

Zainteresirani? Ispunite priloženi kontakt obrazac!


Školu pletenja, pod nazivom “pOZlati rukama“, pokrećemo kao edukacijski program (eduOZona),  a istovremeno i kao retrOZakcijski  program, s namjerom da on preraste i u poslovnu inicijativu. Cilj nam je da našim kreativnim pletiljama (a i pletačima, zašto ne?) osiguramo potrebne vještine i znanja, s kojima i mogućnost da svoje pletačke uradke – sukladno vlastitu interesu – plasiraju i na tržište.

Beneficije su uključivanja u ovu inicijativu višestruke. Ne samo što spašavamo jednu šarmantnu manufakturnu djelatnost od zaborava, i ne samo što priskrbljujemo vještine i znanja koja omogućuju bavljenje jednim nadasve umirujućim i korisnim osobnim hobijem; mi se i poslovno umrežavamo kako bismo sudionicima tečaja pOZlati rukama osigurali i relevantan izvor prihoda.

Precizni se datum i adresa održavanja tečajeva definiraju u direktnom kontaktu s instruktorima i varirat će od lokaliteta do lokaliteta. Zasad prvi početnički tečaj planiramo u drugoj polovici listopada ove godine. Počinjemo u Rijeci, Osijeku i Splitu, no kontinuirano smo otvoreni za širenje ove inicijative u svakome mjestu ili gradu gdje se pojavi za to interes. Nakon početničkog tečaja možete očekivati i daljnje tečajeve naprednoga pletenja.

Osim što nam svoj iskaz interesa možete dostaviti putem kontakt obrasca koji prilažemo ispod ove objave, klikom na našu Facebook objavu možete saznati više o programu samoga tečaja, o uvjetima i načinu uključivanja, kao i stupiti u izravnu vezu s našim instruktoricama iz Rijeke, Splita i Osijeka.

Završnim radom steći ćete pravo i na OZ-ov certifikat kojim će se potvrditi znanja i vještine stečene tijekom edukacije. Na temelju toga certifikata priključujete se  OZ-ovoj bazi certificiranih pletilja, što nas vodi i korak dalje – prema razvijanju zajedničke poslovne inicijative!

Posebno napominjemo da je ova inicijativa i humanitarnog karaktera. Završne radove, naime, ispletene u OZ-ovim bojama, poklanjamo potrebitim osobama, posebice djeci u domovima!

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.


Iskaz interesa za OZ-ovu školu pletenja "pOZlati rukama"

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] organizaciji OZ-a, a u sklopu našeg programa ‘retrOZakcija’, i dalje pod nazivom ‘pOZlati rukama’ pod kojim smo započeli edukaciju manufakturnih vještina,  ovaj put organiziramo besplatnu školu […]

  2. […] Razgovor s gospodinom Vladimirom Urodom, zasad prvim muškim polaznikom OZ-ove škole pletenja ‘pOZlati rukama‘ […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply