Izračunajte svoj ekološki otisak!


Predstavljamo vam testnu verziju kalkulatora ekološkog otiska. Ispunjavanjem priloženog upitnika i podnošenjem podataka, izračun ćete zaprimiti na svoju e-mail adresu.

Na našim stranicama možete saznati i kako  smanjiti svoj ekološki otisak na korist svojega zdravlja, okoliša i svojega kućnog budžeta.


Napomena:

Ovaj je program u fazi razvoja.  Testna verzija omogućuje okvirni izračun vrijednosti osobnog ekološkog otiska. Konačna verzija kalkulatora bazirat će se na višem stupnju personaliziranosti i preciznosti, te na višem stupnju diferenciranosti uputa za smanjenje ekološkog otiska. Projekt uključuje i predstavljanje ekološki prihvatljivih proizvoda na hrvatskome tržištu koji mogu doprinijeti smanjenju vašeg ekološkog otiska.

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] se verzija kalkulatora može isprobati putem web stranica Udruge OZ, gdje su dostupne i druge informacije o projektu, a projekt se može podržati putem stranica […]

  2. […] temelju Ugovora o suradnji, udruge Facultas i OZ pokreću projekt zajedničke izrade Kalkulatora ekološkog otiska kojemu je cilj smanjenje ekološkoga otiska u […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply