Pozivnica

Poštovani i dragi Splićani;  dragi naši suradnici, simpatizeri i prijatelji,

Zadovoljstvo i čast nam je pozvati vas da u subotu, 14. studenog 2015. godine u 18.00 sati prisustvujete svečanosti pokretanja OZ-ovog Gradskog projektnog centra – Split.

vis-a-vis mapaSvečanost upriličujemo u prostorijama prijateljske nam splitske udruge Vis-à-Vis, na adresi Obala Lazareta 2. Prisustvovat će joj predsjedništvo OZ-a u punome sastavu, naši splitski članovi, a – nadamo se – i što veći broj novih prijatelja koji će se odazvati ovome pozivu na druženje.


Predstavit ćemo voditeljicu vašeg i našeg novoosnovanog gradskog projektnog centra, Nataliju Rajčić, dipl.ing. kemijske tehnologije, donedavna vlasnicu tvrtke za provođenje edukacija u Šibeniku, volonterku u Ligi protiv ovisnosti u Splitu, a uz sve to, i osobu širokog raspona interesa u sferi ljudskih prava, ekoloških tema, glazbene i likovne umjetnosti i dr.

Upoznat ćemo vas s razlozima i s načinom djelovanja OZ-a, s našim programima, s aktivnim i nekim tek planiranim projektima.

Posebno ćemo se osvrnuti na OZ-ov aktualni projekt “Smanjimo svoj ekološki otisak” kojim smo aktivirali program ‘ekOZsfera‘, a – primjereno prostoru u kojemu će se sve odvijati – i program ‘OZ alter-art‘. Razgovor o tome umjetničkome programu motiviran je i time što očekujemo plodnu suradnju s Udrugom Vis-à-Vis.

Događanje će, u svojstvu domaćice, voditi Ana Bušalić, voditeljica Udruge Vis-à-Vis, likovna umjetnica i restauratorica.

Hvala Ana, hvala Natalija, i hvala unaprijed svim našim gostima!
Hvala Udruzi Vis-a-Vis na gostoprimstvu i na suradnji!
Aktivnu potragu za umjetnicima i kreativcima svih profila pokrećemo upravo iz kreativnog grada Splita!
Dobro nam došli u novoosnovani OZ-ov Projektni centar - Split!
1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Koordinatorica ovog događanja je Natalija Rajčić, voditeljica OZ-ovog projektnog centra u Splitu. […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply