Uz Dan žena: OZ-ova poklon škola heklanja

U organizaciji OZ-a, a u sklopu našeg programa ‘retrOZakcija’, i dalje pod nazivom ‘pOZlati rukama’ pod kojim smo započeli edukaciju manufakturnih vještina,  ovaj put organiziramo besplatnu poklon-radionicu heklanja!

Ovu vam edukaciju poklanjamo povodom Dana žena, no na nju su, kao i na svaku našu radionicu, dobrodošli i muškarci. I ovaj put se nadamo odazivu tzv. jačeg spola. A mi snagu priznaju svima koji su spremni i sposobni na prevladati rodne stereotipe!  Nije li dar ravnopravnosti najljepši dar – ne samo ženama, nego svima nama?

Vaša će se poklon-radionica heklanja održati u prostorijama butige Važ u Rijeci, na adresi Frana Supila 8, u četvrtak 10. 03. 2016. g od 17.00 do 19.00 sati.

heklanje 9 - Copy

Želite li naučiti kako od niza lančića i stupića nastaju naušnice, majica, torba, cipelice, ili čak i sat! – pridružite nam se 🙂

Broj mjesta je ograničen, pa molimo da rezervaciju osigurate unaprijed na email adresu: info@odrzivazajednica.hr

Želite li sudjelovati u budućim edukacijama, bilo kao polaznici/ polaznice ili kao instruktori/instruktorice, također nam se javite – bilo na našu e-mail adresu ili porukom putem našega FB profila!

Čekamo vas!

Veselimo se susretu!